Rieke Vullings.

Aangenaam!

Ik ben de drijvende kracht achter Websites Heumen. Ik kan en doe veel alleen als ik je website maak, maar heb ook een netwerk om mij heen van experts op het gebied van beeld & fotografie, vormgeving, tekst & SEO, en specialistisch programmeerwerk. Als het nodig is, zoek ik de juiste persoon bij de opdracht om je website helemaal naar wens te maken.

Ik heb jarenlange ervaring in de webontwikkeling en heb daarin verschillende rollen gespeeld. Ik ben opdrachtgever geweest maar ook projectleider, vormgever en programmeur. De meeste ervaring heb ik opgedaan bij een uitgeverij. Uit die ervaring is ook WebsitesVoorUitgeverijen.nl ontstaan wat samen met Websites Heumen onderdeel is van De Webbinderij.

Ik houd van de diversiteit die de ontwikkeling van websites met zich meebrengt. Iedere opdrachtgever is anders en iedere opdracht is anders. Of ik nu bezig ben met een eenvoudige bedrijfswebsite, een persoonlijke weblog of een complexe webwinkel die ten grondslag van een bedrijf ligt, ik vind er altijd plezier in om een site voor iemand te ontwikkelen. Ik zie de webontwikkeling als een ambachtelijk proces waarbij ieder product, hoewel standaard materialen worden gebruikt, een persoonlijk en uniek eindresultaat is.

Waarom Websites Heumen

Ik houd de lijntjes graag kort. Ik heb aan beide kanten gewerkt rondom de ontwikkeling van websites: aan de kant van de klant en aan de kant van de website-ontwikkelaar. Mijn ervaring is dat de samenwerking makkelijker verloopt als je de onderlinge afstand letterlijk kort kunt houden. Het communiceert makkelijker en de betrokkenheid is groter dan als iemand aan de andere kant van het land zit. Daarnaast: Ik vind Heumen leuk en draag graag mijn steentje bij.