De werkwijze

Hoe maakt Websites Heumen websites

Voor het opzetten, inrichten, aanpassen en onderhouden van complexe en eenvoudige websites kun je terecht bij websites Heumen. Zoek je een website met agenda, planning, inschrijfsysteem, abonnementenregistratie en afhandeling, webshop, ticketsysteem of weblogfunctionaliteit? We maken een plan, of we kijken wat je al hebt en of we daar verder mee kunnen en willen werken.
Websites Heumen realiseert een volledige websites, maar je kunt ook terecht voor vragen en trouble shooting voor je bestaande WordPress website.

Maatwerk

Als basis voor de websites gebruik ik WordPress aangevuld met verschillende plugins en templates. Met plugins en templates kun je functionaliteiten toevoegen en de vormgeving aanpassen. Ik werk bijvoorbeeld met de plugin WooCommerce om een webwinkel te realiseren. Ik lever maatwerk, maar alleen als dat nodig is. Als er al een plugin bestaat die perfect bij je wensen past, dan ga ik die niet opnieuw ontwikkelen. Maar, ik klik niet zomaar een website bij elkaar. Bij het gebruik van templates of plugins van een ander kijk ik kritisch naar de kwaliteit, de stabiliteit en duurzaamheid. Als de plugin niet naar mijn zin is, programmeer ik zelf een plugin of pas ik een bestaande plugin aan. Hetzelfde geldt voor de vormgeving van de website. We kunnen gebruik maken van een standaard template, maar ik kan er ook een voor je aanpassen of zelf ontwikkelen.

Uitbesteden en zelf doen

Ik kan veel, maar niet alles. Als het nodig is ga ik op zoek naar een andere specialist om mee samen te werken. Ik werkt samen met goede programmeurs, scherpe vormgevers en ervaren tekstschrijvers. Ik zoek de beste persoon met de juiste talenten bij iedere opdracht. Ik werk met ZZP-ers en ik ben daarmee erg flexibel.
Doe je het liever zelf, ik adviseer en ondersteun je graag.

WordPress Open Source

Met WordPress leg ik een stabiele en veilige basis voor je website en zorg ik voor wereldwijde ondersteuning en support. WordPress is Open Source software dat door meer dan een derde van de websites gebruikt wordt. Wereldwijd werken er vele mensen samen om WordPress te onderhouden, verbeteren en de kwaliteit te waarborgen.

Door het gebruik van WordPress kan ik snel een eenvoudige website voor je online plaatsen, maar kan ik ook – eventueel met een klein team – grote complexe opdrachten uitvoeren.

Onafhankelijk

Ik werk graag met je samen. Maar, alleen als jij ook graag met mij samenwerkt. Met WordPress heb je de keuze uit vele webontwikkelaars. Ik doe niet geheimzinnig over de toegang en het onderhoud en kan alles aan jou of een andere webontwikkelaar overdragen. Tenzij we anders afspreken factureer ik per uur. Zo blijven we allemaal scherp.