Pakketten en diensten

Bij Websites Heumen kun je terecht voor een complete website, maar ook voor trouble shooting, onderhoud, specifieke functionaliteiten of vormgeving, vragen en advies. Hieronder een greep uit de mogelijkheden, maar neem vooral contact met me op als je een specifieke vraag hebt.

 

Het Startpakket

Snel je website online? Soms is een eenvoudige website met wat informatie en contactgegevens al voldoende. Daarna kun je kijken of en hoe je je website wil uitbreiden met meer functionaliteiten. Bij Websites Heumen bied ik je een basic website aan voor 375,- euro exclusief btw.

Bij het Startpakket hoort:

– Installatie van de benodigde software op de server van je hosting.
– Aanpassing standaard template (vormgeving) naar je huisstijl.
– Inrichting navigatiemenu, homepagina, contactpagina en eventueel vervolgpagina’s.
– Handleiding over het zelf aanpassen van de menu-items en de inhoud van de pagina’s.

Meer informatie over het startpakket

Alles uit handen

Complete projecten

Ik regel en maak alles voor je. Van hosting tot oplevering. We bespreken de opdracht en maken een plan. Tussentijds houden we contact en laat ik werk zien, zodat we de opdracht en uitvoering aan kunnen passen als dit nodig is. Ik ga op zoek naar hosting, een vormgever, tekstschrijver, fotograaf en eventueel een mede-programmeur en webontwikkelaar om samen jouw website te maken. Ik werk graag transparant en daarom factureer ik per uur.

Trouble shooting

Neem contact met me op als:

  • Je een probleem hebt met je WordPress website;
  • De updates (te) lang zijn blijven liggen;
  • Je advies nodig hebt over een functionaliteit of de vormgeving.

Ik kijk graag met je mee.

Vrijblijvend advies

Heb je vragen over of wensen voor je website? Ik kijk met je mee. Wellicht kan ik je vraag direct beantwoorden.

Vragen staat vrij

Neem contact op

Zelf aan de slag met WordPress

Websites Heumen werkt graag met je mee

Je kunt ook zelf een WordPresssite maken. Hoe dit uitpakt hangt af van je vaardigheden en de eisen aan je website. Het is je persoonlijke afweging of je je tijd investeert in de website, of dat je het uitbesteed en je je bezighoudt met de core business van je bedrijf.

Een webdeveloper is van waarde omdat:
– hij/zij vormgeving precies aan kan passen zoals jij dat wil;
– kritisch is in de keuze van plugins voor extra functionaliteiten op je website;
– de veiligheid en stabiliteit van je website in de gaten houdt;
– naar wens functionaliteiten aan kan passen of ontwikkelen;
– sneller en met meer ervaring de website kan implementeren.

Wil je zelf de website ontwikkelen, maar heb je ondersteuning nodig bij specifieke onderdelen? Neem contact met me op dan kijk ik wat ik voor je kan betekenen.